20.6.10

Makan2@Big Plate Western Food Restaurant

homak aiii mahal..kat the ship kg baru lagi murah bro..xpelah da dpt rase skali sudeh t dah kaya hari2 la g,haha..

lokasi kedai di subang permai,kalau dari tepi jalan besar ke shah alam memang kelihatan,sebab kedai ni corner lot.kedai ini menghidangkan western food,harganya boleh tahan mahal,tapi fail kat shop interior decorative,langsung xgrand@xkena pada makanan..selain itu kedai ni tak boleh swipe,so standby la cash ye.. dari segi makanan,not bad lah kebanyakan menunya memang dicreate oleh chef(chef ape namenye lupe daa..), decorative kat mknn bagus(letak sup dlm roti bulat,n ade nampak letak kentang goreng kat dalam kulit popia yg dikeraskan jadi mangkuk,stail loo..)

ape pun menarik untuk dicuba kalau inginkan kelainan dalam menikmati juadah western food ini:)

my dinner that nite,chicken chop but have pineapple,baked potato,kailan,corn,carrot,banana,and surprisingly have lempeng with sambal:)

carbonara sphagetti
jom mentekedarah,haha

2 comments:

Maziah said...

ble ni?? x ajak pn :P

:::p-e@sHaFiEe::: said...

bila larut malam^_^ahacks