25.7.10

Kempen Boikot Barangan Yahudi : Adakah Kita Melaksanakannya?

Perhatikan betul2, ada ke tidak barangan yang kita gunakan tersenarai di bawah ini?



Nak atau tidak,kempen ini kenalah dilaksanakan khususnya kepada umat Islam sedunia. Dek kerana kita menyumbangkan 'dana' kekejaman Yahudi laknatullah itu saudara kita di Palestin merana. Sempena Ramadhan bakal menjelma ini, mari kita iktikad kuatkan azam untuk memboikot barangan Yahudi!

16.7.10

Wahyu terakhir Nabi Muhammad s.a.w & misi gereja Vatican

ishh2,gile tersentuh dengan artikel ini. kalau benar lah ini macam, habislah umah akhir zaman ini.readers bacalah,demi membuka pintu hati kita ini tentang keadaan dunia sekarang,walaupun quite panjang tulisan ini tapi setelah membacanya amatlah memberi kesedaran.

Klik di title untuk ke laman artikel tersebut.

10.7.10

Lagu Pilihan : U.K's - Kuasa

Sejuta tangan terhujur
Menjadi indah angan
Disini mimpi dilayar
Pandangan terlepas diri terpenjara

Sihelang mendabik dada
Beraja tanpa mahkota
Semua yang lemah mangsanya

Titis airmata santapan nafsunya

Tangisan hiba memecah sunyi
Menyaksi ngeri sebuah tregedi
Sakit melihat suatu yang pergi
Kuasa memdidik kekejaman
Sehingga hilang sifat kemanusian...
Demi kuasa dunia
Rela meyakin sedarah
Tanpa secebis simpati

Bukankah kita manusia
Yang punya sifat serupa
Yang harus kita percaya
Kuasa sebenar
Milik pencipta
Akurlah padaNya

4.7.10

Di mana dia?

Di manakah pemandangan terindah di dunia?
Puas ku cari setelah jauh melangkah
Hingga takdir menyuluh ke arah mu
Ku temu pemandangan itu terlakar di wajahmu
Dengan setiap renungan
Terpesona ku rasakan
Dengan setiap belaianmu hati makin tersentuh
Oh kasih, oh kasih
Ku berterima kasih
Padamu kerana menyempurnai hidupku
Dan sakit dah sungguh aku asyik terjatuh
Jatuh cinta dengan kamu
Dalam berjuta-jutaan lagu
Tiada satupun dapat menenteramkan kalbu
Melainkan bila kau menyebut
Ke telinga bahawa kau juga sayang padaku
Dengan setiap lafaz kata
Harapan makin menyinar
Untuk kita bersama membina hidup bahagia
Oh kasih, oh kasih
Ku berterima kasih
Padamu kerana menyempurnai hidupku
Dan sakit dah sungguh aku asyik terjatuh
Jatuh cinta dengan kamu
Ku rasa setuah-tuah manusia
Nikmati hidup dengan wanita yang ku cinta

1.7.10

Millatfacebook?

wahh jumpa satu artikel ini,amat menarik..silalah baca ye readers sekalian:)

Millatfacebook ancaman kepada zionis

p/s : betul jugak cakap zack tuh..tapi macamana,ulama sendiri ada yang menyokong FB,keluarkan hujah2 yang menerangkan isu FB ni..pape pun jom sokong ramai2 MFB tinggalkan FB! walaupun sayang kerana ada sebab (nak contact kawan2, guna untuk kepentingan semua orang dsb..), tapi ingat fikiran umat akhir zaman macam mana..aku juga turut terlibat..

ade lagi komen yang best kat sini

so apa pandangan readers sekalian?