12.12.09

My Design #1

aku ade la design baju mase kelas form 4 cekap kat samura [sains muar]. ni kirenye pengalaman 1st design men-design nih [dlu mmg minat art2 nih,huu~]. design ni ade part aku lukis,yg slebihnya custom kat kedai Janggut Printing kat Central Market..org lain yg p order..musti x-cekapianz yg tgok ni teringat kisah2 lalu spnjg sekelas dlu..so,tengok2 ah design ni,bg komen skali:)



science muar royal academy[samura]amacam?haha,bajet sekolah diraja..tulisan 2 sumenye emboss,so sekarang ni die dah merekah2,huhu sayang2..ade tulisan 'picut',haa~2 lah my nickname sepanjang kat samura dlu:)tp still tertanya2,ntah kenape kawanku plih icon atas nme 2....


sebagai penghargaan,namaku p-e diletakkn sebagai yg 1st dlm senarai:)n others are my classmate..sebenarnye salah eja perkataan EDITION,yg kat kotak2 merah hitam 2,tulis 4 UNITED EIDTION..huu~da cacat..letak mende ni sbb mse 2 keadaan kelas kucar kacir,xbersatu padu dlm macam2 hal..sumenye selfish,xsosial n ambil xkesah je pasal kelas..so untuk menyatupadukan kitorang sume,diletakknlah perkataan 4 UNITED EDITION ni:)pkataan IV CEKAP 04 tu adelah hasil air tgn aku:)skali macam rockers la plak tulisan ni,haha xtaula kenape classmate leh accept..font colour n kaler baju kitorng se-classmate pilih..




p/s : cekapianz,ingat lg x peristiwa hantu pocong kat kelas 2?huuuuu~

2 comments:

riBEna said...

skolah kat mua ke dlu?
hehehe~

:::p-e@sHaFiEe::: said...

x,muor kat skolah dlu:)hekhekhek..